Ζώδια Αιγόκερως 10-11-2020

Μην επιτρέψετε στην ένταση και στην ασυνεννοησία να σας παρασύρει σε σοβαρές ρήξεις είτε στον συναισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.
Στα οικονομικά σας περιορίστε τις αγορές σας γιατί έτσι όπως βαδίζετε γρήγορα τα χρέη σας θα διογκωθούν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.
για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα.
Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε εκείνους που παίζουν με τα νεύρα σας.
Θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.
Θα πρέπει να αναδιαμορφώσετε έτσι το πρόγραμμα σας, ώστε να έχετε ελεύθερο - ποιοτικό χρόνο για να στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους, στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν.
Καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να αφιερώσετε χρόνο για ξεκούραση και να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας.
Στην δουλειά σας θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και λύστε με επιτυχία τα προβλήματα που θα προκύψουν για να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.
Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς.
Το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν και συνεχίζουν να σας απασχολούν ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις.
    Μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεων σας, καθώς μόνοι οι πράξεις σας μπορούν.
    Παρά  την  γενικότερη  ένταση  εσείς  θα  μπορέσετε  να  κάνετε  κάποια  βήματα,  στα  όποια  ζητήματα  σας  ενδιαφέρουν.
    Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε.

  • Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που θέλετε για το εαυτό σας.
    Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας παρά μόνο προς το τέλός της βδομάδας.
    Για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, βεβαιωθείτε πρίν, για την εγγύηση των κινήσεων σας και μετά προχωρείτε.

  • Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά.
    Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.
    Οι εναλλαγές στη διάθεση σας θα του δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες για την πορεία της σχέσης σας.
    Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι.

  • Προετοιμαστείτε γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε έξυπνα θα τα ξεπεράσετε.
    Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.
    Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά.
    Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απορροφηθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας που δεν θα έχετε χρόνο για φλερτ και διασκεδάσεις.
    Οι εναλλαγές στη διάθεση σας θα του δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες για την πορεία της σχέσης σας.

  • Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει γι΄ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας.
    Η επικοινωνία και η οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.
    Αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει η κατάλληλη διάθεση για έρωτες.
    Όσοι από εσάς, σας απασχολούν νομικές υποθέσεις είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες που έχετε, για να μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε.