Ζώδια Παρθένος 28-09-2024

Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας.
Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις.
Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.
Αισθηματικά, θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο σας.
Στον εργασιακό σας χώρο να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν αυτό και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι, θα ζήσετε πολλές ερωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις ,που θα σας ανανεώσουν αυτές τις μέρες.
Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.
Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη.
Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αγάπη σας στον ερωτικό σας σύντροφο.
Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονική στιγμή για να συζητήσετε καινούργιες συνεργασίες ή για να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες.
    Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.
    Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές.
    Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς.

  • Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει.
    Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια.
    Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος.
    Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις ή οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.

  • Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι.
    Οι ευκαιρίες όμως που προκύπτουν για αρκετούς από εσάς, σας κρατούν σε εγρήγορση και κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σας.
    Στον οικονομικό σας τομέα, φανείτε προνοητικοί και συμμαζεμένοι.
    Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αξιολογήστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και κερδίστε χρόνο για να δείτε ποιά σας συμφέρει περισσότερο και μετά αποφασίστε.

  • Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας.
    Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.
    Από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα μπορέσετε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία.
    Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

  • Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί κάποια λόγια που θα πείτε στο ταίρι σας θα τον πληγώσουν.
    Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας.